HJÆLP DE ARMENSKE FLYGTNINGE FRA NAGORNO KARABAKH

Efter en lynkrig på under en uge er Karabakh som 1700 år uafbrudt armensk kristent område ophørt med at eksistere. En ubegribelig tragedie af verdenshistoriske dimensioner. Den 19. september 2023 fik armenierne i Karabakh dødsstødet: Aserbajdsjan startede bombardementer for endegyldigt at drive armenierne ud af Karabakh. Efter en lille uge var over halvdelen af de 120.000 kristne armeniere flygtet ud af Karabakh. Først og fremmest kvinder og børn. Hele Karabakh er nu tømt for kristne.

Siden masseflugten fra Karabakh her i slutningen af september har vi pr. den 15. oktober hjulpet 4.200 flygtninge med fødevarer, hygiejneartikler, varme måltider og psykologisk førstehjælp.

De seneste flygtninge fra Karabakh vil slutte sig til de flere end 60.000 flygtninge fra Karabakh, der allerede bor her efter den sidste krig i 2020. Børnene og deres familier, som bor i de krigsramte grænseområder, er i konstant trussel og præget af ekstrem fattigdom.

Du kan gøre en enorm forskel for Armeniens børn ved at sponsorere et udsat armensk barn gennem Mission10forty, for kun 265 kr om måneden.

Donér til armenske familier og gør en forskel

Det får børnene i Armenien for din støtte

To måltider om dagen Varmt tøj til vinteren Udstyr til skolegang Lektiehjælp og sport

Tegn et børnesponsorat for et udsat barn

10-årige Anahit bor med sin lillebror, kusine og to andre børn hos sin mormor i et faldefærdigt hus i en lille landsby i det nordlige Armenien.

Fem børn passes af en ældre kvinde. Anahits mor og far døde i en trafikulykke for fire år siden. Familien på seks personer modtager 350 kroner om måneden fra staten – og det rækker ikke engang til mad. Der er ikke råd til at skifte vinduer, og det er koldt, når sneen falder i det bjergrige Armenien.

Anahits liv er præget af fattigdom, sult og angst. Hun er et af flere tusinde armenske børn, Mission10forty ønsker at hjælpe.

Det koster kun 265 kroner om måneden at sikre Anahit en bedre fremtid – med mad, vintertøj, skoleudstyr og aktiviteter på et Børnecenter.

Måder du kan hjælpe på

Vinterhjælp til Armenien

Kristne armeniere fryser under den hårde vinter og er bange. Støt nu med vintertøj, varme, isolering og trøst.

Nødhjælp til sultende børn i Afghanistan

130.000 børn i Afghanistan risikerer lige nu at sulte ihjel. Børn og voksne har brug for akut hjælp.

Nødhjælp til udsatte i Nordkorea

Vi har helt ekstraordinært skaffet os adgang til Nordkorea, og vi kan derfor yde nødhjælp i et af verdens mest lukkede lande.

Vi er
Mission10forty

Vi er en dansk hjælpeorganisation, der hjælper udsatte børn og unge i landene i 10/40 Vinduet i Afrika, Mellemøsten og Asien.

Vi tror, at hvert menneske er i stand til at påvirke sin skæbne og gøre verden til et bedre sted og på guddommelig inspiration og er inspireret af Kristus, som kom for at frelse jorden og viste, at vi alle er skabt lige.

Vi tror, at vore liv skal være grundlagt på de værdier, han udlevede, nemlig barmhjertighed, sandhed, omsorg for vores næste og værdsættelse af hvert enkelt individ.

Vi arbejder med alle, uafhængigt af tro, køn, race eller orientering.

Vi engagerer og gør den nye generation i stand til at bringe håb, nødhjælp, genopbygning og forsoning til deres jævnaldrende i landene i 10/40 Vinduet i Afrika, Mellemøsten og Asien. og vores vision er at at se den unge generation i landene i 10/40 Vinduet forandret, så de kan udleve deres fulde potentiale som mennesker.

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

HJÆLP DE ARMENSKE FLYGTNINGE
Lige nu presser vinteren de armenske flygtninge fra Karabakh.
Den 17. februar afholdt Mission10forty en velgørenhedskoncert i Genève for at rejse penge til støtte for de mange flygtninge. Med til koncerten med den herboende armenske koncertpianist Marianna Shirinyan var også Armeniens ambassadør i Schweiz, Andranik Hovhannisyan. Flere end 100.000 armeniere blev i september med vold tvunget fra deres hjem i Karabakh, hvor kristne armeniere har boet uafbrudt i mere end 1700 år.
Støt det store arbejde på MobilePay 137337 mærket Karabakh.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

har ikke mobil pay

VI MÅ IKKE SVIGTE UKRAINERNE
Den 24. februar er det to år siden, Rusland invaderede Ukraine. På to år er næsten en halv million mennesker dræbt eller såret og millioner er drevet på flugt. 
Siden krigens start har Mission10forty hjulpet flere end 25.000 mennesker i krigszonen med fødevarer, og dagligt får flere end 50.000 rent drikkevand fra de vandsystemer, vi har etableret i storbyen Mykolaiv. 
Det koster 300 kroner at hjælpe én ukrainer i krigszonen. 
MobilePay 137337 mærket Ukraine. (Husk cpr.nr. for skattefradrag). 
Foto: Alexander Wikborg Hartzner fra Mission10forty deler fødevarer ud i krigszonen nær fronten. Foto: Peter Eilertsen.

VI MÅ IKKE SVIGTE UKRAINERNE
Den 24. februar er det to år siden, Rusland invaderede Ukraine. På to år er næsten en halv million mennesker dræbt eller såret og millioner er drevet på flugt.
Siden krigens start har Mission10forty hjulpet flere end 25.000 mennesker i krigszonen med fødevarer, og dagligt får flere end 50.000 rent drikkevand fra de vandsystemer, vi har etableret i storbyen Mykolaiv.
Det koster 300 kroner at hjælpe én ukrainer i krigszonen.
MobilePay 137337 mærket Ukraine. (Husk cpr.nr. for skattefradrag).
Foto: Alexander Wikborg Hartzner fra Mission10forty deler fødevarer ud i krigszonen nær fronten. Foto: Peter Eilertsen.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Tak for jeres vigtige indsats.

DE HAR MISTET DERES LAND - OG HAR BRUG FOR HJÆLP.
I september blev 120.000 kristne armeniere med terror og vold fordrevet fra deres hjem gennem 1700 år - Karabakh. Tusindvis af dem bor nu i faldefærdige boliger i Armeniens bjergrige grænseland, som familien i videoen. De mangler alt: isolering, brænde, varmt tøj. Det koster 250 kroner at hjælpe en flygtning. Send penge nu til MobilePay 137337 eller bankoverførsel til reg. 5958, konto 1103963. TAK!
... See MoreSee Less

VI MÅ IKKE SVIGTE UKRAINERNE
Jeg har netop været i Ukraine igen. For 14. gang siden krigens start. Jeg har besøgt vores vandsystemer i storbyen Mykolaiv, de eneste vandsystemer med dansk støtte, som hver dag forsyner tusindvis af ukrainere med rent drikkevand. Om natten landede 20 missiler i byen. 20 huse blev ødelagt og én dræbt. Men ukrainerne kæmper videre – mod alle odds. Selv om verdens fokus lige nu er et helt andet sted, har de mere end nogensinde før brug for vores støtte.
MobilePay 137337 eller bankoverførsel til reg. 5958, konto 1103963 mærket Ukraine.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

I gør et fantastisk vigtigt arbejde. Må GUD velsigne og hjælpe jer med al den støtte I har brug for. Og Beskytte Jer 🙏🕊️🦋🙌🌻🌹♥️

Tusind tak for din støtte og hjælp!!!❤️

Tak for hjelpe !

Tusind tak for din støtte og hjælp

What about Palæstina USA end europæisk helping Ukraine but europæisk usa helping Israel also israel mass killing Machine exposed Palæstina peoples Israel some like nazis hitler

Nazister med rød/sorte flag støtter op om sagen. .

Husk det Nato/EU og usa terrorister som har blod på hænder af de 500.000 død unge ukrainske mand. Er det optakt til opbygge landet, over tage deres market til sine fordel? Som EU gjort med Polen? Oversvømmet landet med skadelig mad, elektronik, og lukkede alt polsk produktion. Udskifter systemer, pakninger. 🤣. Hvad er det for en søle kommentar til hjernevasket befolkning..🥹🥹🥹 Nato og EU er styrtet af nazister, som har en narrativ til sin befolkning, Grådighed, materialisme, forgiftet omgivelser, digitalt diktatur. Verden ønsker ikke være som vesten. Overfyld med aluminium, plastik, radiobølger. Vores børn bliver syg af det. Se på stigning af kræft, demens, autisme… VORES BØRN ER DØMT LIDE AF VORES GRÅLIDGHED!

View more comments