Privatlivspolitik

Ved at benytte mission10forty.org accepterer du, at Mission10forty behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få mission10forty.org til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Mission10forty behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Mission10forty respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Mission10forty sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Mission10forty ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Mission10forty.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå mission10forty.org uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Mission10forty har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger mission10forty.org;
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Mission10forty indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Mission10forty på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Mission10forty
Mission10forty indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Mission10forty indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Mission10forty benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre mission10forty.org og markedsføring fra Mission10forty
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken Mission10forty eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Mission10forty selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på mission10forty.org eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger / personale
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Mission10forty’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Mission10forty kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på mission10forty.org og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt Mission10forty og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Mission10fortyvegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Mission10forty slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Mission10forty interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Mission10forty eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Mission10forty, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Mission10forty forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Mission10forty slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
TAK FOR HURTIG HJÆLP TIL ELIAS
Elias på 5 år er mentalt handicappet. Han kan ikke snakke og må i stedet pege. Elias er også lam og kan ikke gå. I Danmark ville Elias have rig mulighed for at blive plejet og få den nødvendige omsorg. Men Elias bor i et afsides hus i Afghanistan uden elektricitet eller rindende vand. Hans fars løn er slet ikke nok til at forsørge den lille familie og betale for hjælp til drengen på 5 år. FN anslår, at syv millioner afghanske børn lider af underernæring. Særligt udsatte er børn med handicap. 
Vi kan ikke hjælpe dem alle, men vi kan hjælpe Elias og hundredvis af andre børn som ham, som vi er i forbindelse med gennem vores store netværk i landet. Efter hurtig hjælp fra Danmark kan Elias og hans familie nu overleve de kommende måneder frem til høsten, som forhåbentlig bliver bedre end de tidligere år.
Vi arbejder uden om myndighederne og sikrer på den måde, at hjælpen når frem. 
Det koster kun 270 kroner om måneden at sikre et barns overlevelse. 
Send pengene i dag – så sørger vi for, at børn som Elias får hjælp. MobilePay 137337 mærket Afghanistan.
Tak for enhver støtte.

TAK FOR HURTIG HJÆLP TIL ELIAS
Elias på 5 år er mentalt handicappet. Han kan ikke snakke og må i stedet pege. Elias er også lam og kan ikke gå. I Danmark ville Elias have rig mulighed for at blive plejet og få den nødvendige omsorg. Men Elias bor i et afsides hus i Afghanistan uden elektricitet eller rindende vand. Hans fars løn er slet ikke nok til at forsørge den lille familie og betale for hjælp til drengen på 5 år. FN anslår, at syv millioner afghanske børn lider af underernæring. Særligt udsatte er børn med handicap.
Vi kan ikke hjælpe dem alle, men vi kan hjælpe Elias og hundredvis af andre børn som ham, som vi er i forbindelse med gennem vores store netværk i landet. Efter hurtig hjælp fra Danmark kan Elias og hans familie nu overleve de kommende måneder frem til høsten, som forhåbentlig bliver bedre end de tidligere år.
Vi arbejder uden om myndighederne og sikrer på den måde, at hjælpen når frem.
Det koster kun 270 kroner om måneden at sikre et barns overlevelse.
Send pengene i dag – så sørger vi for, at børn som Elias får hjælp. MobilePay 137337 mærket Afghanistan.
Tak for enhver støtte.
... See MoreSee Less

HJÆLP ELIAS
Elias på 5 år er mentalt handicappet. Han kan ikke snakke og må i stedet pege. Elias er også lam og kan ikke gå. I Danmark ville Elias have rig mulighed for at blive plejet og få den nødvendige omsorg. Men Elias bor i et afsides hus i Afghanistan uden elektricitet eller rindende vand. Hans fars løn er slet ikke nok til at forsørge den lille familie og betale for hjælp til drengen på 5 år. FN anslår, at syv millioner afghanske børn lider af underernæring. Særligt udsatte er børn med handicap. 
Vi kan ikke hjælpe dem alle, men vi kan hjælpe Elias og hundredvis af andre børn som ham, som vi er i forbindelse med gennem vores store netværk i landet. Vi arbejder uden om myndighederne og sikrer på den måde, at hjælpen når frem. 
Det koster kun 270 kroner om måneden at sikre et barns overlevelse. 
Send pengene i dag – så sørger vi for, at Elias får hjælp. MobilePay 137337 mærket Afghanistan.
Tak for enhver støtte.

HJÆLP ELIAS
Elias på 5 år er mentalt handicappet. Han kan ikke snakke og må i stedet pege. Elias er også lam og kan ikke gå. I Danmark ville Elias have rig mulighed for at blive plejet og få den nødvendige omsorg. Men Elias bor i et afsides hus i Afghanistan uden elektricitet eller rindende vand. Hans fars løn er slet ikke nok til at forsørge den lille familie og betale for hjælp til drengen på 5 år. FN anslår, at syv millioner afghanske børn lider af underernæring. Særligt udsatte er børn med handicap.
Vi kan ikke hjælpe dem alle, men vi kan hjælpe Elias og hundredvis af andre børn som ham, som vi er i forbindelse med gennem vores store netværk i landet. Vi arbejder uden om myndighederne og sikrer på den måde, at hjælpen når frem.
Det koster kun 270 kroner om måneden at sikre et barns overlevelse.
Send pengene i dag – så sørger vi for, at Elias får hjælp. MobilePay 137337 mærket Afghanistan.
Tak for enhver støtte.
... See MoreSee Less

TAK FOR HURTIG HJÆLP TIL KARIM
Den 6. april fortalte vi om Karim på 5 år, som lider af underernæring ligesom 7 millioner andre børn i Afghanistan. Karim bor alene med sin mor Mina, som er enke. Enlige kvinder i Afghanistan er ekstremt udsatte, da de ikke kan finde andet arbejde end at hjælpe deres naboer med rengøring og vask. Den lille familie har derfor ikke råd til helt basale ting som madolie og mel for at overleve og varmt tøj til at beskytte sig mod kulden i den forfaldne lerhytte. 
Afghanistan er efter mange års borgerkrig og tørke et af de fattigste lande på jorden. Millioner af mennesker er uden hjælp, og FN anslår, at syv millioner afghanske børn lider af underernæring.
Vi kan ikke hjælpe dem alle, men vi kan hjælpe Karim og hundredvis af andre børn som ham, som vi er i forbindelse med gennem vores store netværk i landet. Nu kan Karim og hans mor overleve de kommende måneder frem til høsten, som forhåbentlig bliver bedre end de tidligere år. 
Vi arbejder uden om myndighederne og sikrer på den måde, at hjælpen når frem. 
Det koster kun 270 kroner om måneden at sikre et barns overlevelse. 
Støt børn som Karim, der ellers risikerer at dø af sult. 
Send os i dag 270 kroner, så sørger vi for, at hjælpen når frem hurtigst muligt. 
MobilePay 137337 mærket Afghanistan.

TAK FOR HURTIG HJÆLP TIL KARIM
Den 6. april fortalte vi om Karim på 5 år, som lider af underernæring ligesom 7 millioner andre børn i Afghanistan. Karim bor alene med sin mor Mina, som er enke. Enlige kvinder i Afghanistan er ekstremt udsatte, da de ikke kan finde andet arbejde end at hjælpe deres naboer med rengøring og vask. Den lille familie har derfor ikke råd til helt basale ting som madolie og mel for at overleve og varmt tøj til at beskytte sig mod kulden i den forfaldne lerhytte.
Afghanistan er efter mange års borgerkrig og tørke et af de fattigste lande på jorden. Millioner af mennesker er uden hjælp, og FN anslår, at syv millioner afghanske børn lider af underernæring.
Vi kan ikke hjælpe dem alle, men vi kan hjælpe Karim og hundredvis af andre børn som ham, som vi er i forbindelse med gennem vores store netværk i landet. Nu kan Karim og hans mor overleve de kommende måneder frem til høsten, som forhåbentlig bliver bedre end de tidligere år.
Vi arbejder uden om myndighederne og sikrer på den måde, at hjælpen når frem.
Det koster kun 270 kroner om måneden at sikre et barns overlevelse.
Støt børn som Karim, der ellers risikerer at dø af sult.
Send os i dag 270 kroner, så sørger vi for, at hjælpen når frem hurtigst muligt.
MobilePay 137337 mærket Afghanistan.
... See MoreSee Less

HJÆLP ENKEN OG DEN FADERLØSE
Mina er enke og bor med sin søn Karim på 5 år. Karim lider af underernæring ligesom 7 millioner andre børn i Afghanistan. Enlige kvinder i Afghanistan er ekstremt udsatte, da de ikke kan finde andet arbejde end at hjælpe deres naboer med rengøring og vask. Den lille familie har derfor ikke råd til helt basale ting som madolie og mel for at overleve og varmt tøj til at beskytte sig mod kulden i den forfaldne lerhytte. 
Afghanistan er efter mange års borgerkrig og tørke et af de fattigste lande på jorden. Millioner af mennesker er uden hjælp, og FN anslår, at syv millioner afghanske børn lider af underernæring.
Vi kan ikke hjælpe dem alle, men vi kan hjælpe Karim og hundredvis af andre børn som ham, som vi er i forbindelse med gennem vores store netværk i landet. 
Vi arbejder uden om myndighederne og sikrer på den måde, at hjælpen når frem. 
Det koster kun 270 kroner om måneden at sikre et barns overlevelse. 
Støt femårige Karim, der ellers risikerer at dø af sult. 
Send os i dag 270 kroner, så sørger vi for, at hjælpen når frem hurtigst muligt. 
MobilePay 137337 mærket Afghanistan.

HJÆLP ENKEN OG DEN FADERLØSE
Mina er enke og bor med sin søn Karim på 5 år. Karim lider af underernæring ligesom 7 millioner andre børn i Afghanistan. Enlige kvinder i Afghanistan er ekstremt udsatte, da de ikke kan finde andet arbejde end at hjælpe deres naboer med rengøring og vask. Den lille familie har derfor ikke råd til helt basale ting som madolie og mel for at overleve og varmt tøj til at beskytte sig mod kulden i den forfaldne lerhytte.
Afghanistan er efter mange års borgerkrig og tørke et af de fattigste lande på jorden. Millioner af mennesker er uden hjælp, og FN anslår, at syv millioner afghanske børn lider af underernæring.
Vi kan ikke hjælpe dem alle, men vi kan hjælpe Karim og hundredvis af andre børn som ham, som vi er i forbindelse med gennem vores store netværk i landet.
Vi arbejder uden om myndighederne og sikrer på den måde, at hjælpen når frem.
Det koster kun 270 kroner om måneden at sikre et barns overlevelse.
Støt femårige Karim, der ellers risikerer at dø af sult.
Send os i dag 270 kroner, så sørger vi for, at hjælpen når frem hurtigst muligt.
MobilePay 137337 mærket Afghanistan.
... See MoreSee Less